Afslank massage

Afslank massage

Sveltessa afslankmassage (ook wel cellulite-massage genoemd) is een massage voor het corrigeren van het figuur, zonder af te vallen in kilo’s. Door de stevige en diepe massagetechnieken wordt onderhuids vocht- en vetweefsel gestimuleerd, afgebroken en afgevoerd. Hierdoor wordt de huid mooier en strakker en zul je gegarandeerd centimeters verliezen in omvang.

Deze massagebehandeling is grondig onderzocht en uit testen blijkt dat de behandeling buitengewone resultaten oplevert. De afslankmassage bestaat uit een unieke combinatie van huidroltechnieken, stevige kloppingen, cupping en drainage technieken. Je hoeft niet perse overgewicht te hebben om deze massage te ondergaan hij is namelijk ook effectief tegen cellulite, huidverslaping of knobbelige, hobbelige huid, hermodellering na zwangerschap of ter ondersteuning van een dieet.

De te behandelde zones bij de afslank massage zijn:

  • de achterbenen en de billen, de voorzijde van de bovenbenen en de buik.
  • de rug, de maag met de buik en de armen en borst
  • aangepaste zone is ook mogelijk

Om optimaal resultaat te krijgen zijn minimaal 10 behandelingen nodig. Het beste resultaat behaal je als je de eerste 2 weken 3 sessies per week ondergaat. Minder vaak is ook mogelijk. Door een foto te nemen van het te behandelen lichaamsdeel voor de eerste en na 5 sessies krijg u een goed beeld van het resultaat.

Om het maatje minder te behouden, raad ik een nabehandelingen aan. Tijdens de 1e, 5e en 10e behandeling zul je op de behandelde zone worden gemeten.

De  behandeling duurt ongeveer 75 minuten per keer.

Vanwege de vele afvalstoffen die vrij komen tijdens de massage kan er maar 1 zone tegelijk gemasseerd worden.

©  2019 Masscura – Privacybeleid – HomeMassages & Therapie > Afslank massage